Wij zijn verhuisd! Ons nieuwe adres: Valutaweg 12, 7051 EA Varsseveld — Tel: 0315 - 23 05 84
Nederlands English Deutsch
Welkom Van harte welkom op de website van TVS Engineering. Op deze site kunt u informatie vinden over ons bedrijf, de mogelijkheden en onze service. Ook kunt u op deze site een aparte afdeling vinden voor het onderdeel tuning. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u bij 'contact' terecht om contact met ons op te nemen.

Nieuws

DRUKTE - 04-04-2016

Het is op dit moment overstelpend druk in ons bedrijf. De telefoons rinkelen onophoudelijk, de emails stromen binnen. Wij komen er bijna niet meer doorheen. Daarom verzoeken we u dringend om ons alleen te bellen of te emailen als dit absoluut noodzakelijk is. En om de contactmomenten in ieder geval kort te houden. Bij voorbaat onze excuses voor het ongemak. Team TVS / DSG Dokter


Gesloten in de MEIVAKANTIE - 23-03-2016

Van zaterdag 30 april t/m vrijdag 6 mei zijn wij gesloten ivm vakantie.


PAS OP VOOR NAMAAK ! - 23-12-2015

In Duiven is een bedrijfje gevestigd dat zich tegenwoordig ook DSG dokter noemt.
Gebruikmakend van foldermateriaal en publicaties die ze van ons gekopieerd hebben doen zij zich voor als ‘deskundigen’ op het gebied van DSG reparaties en (motor) software.
Hierbij willen wij uitdrukkelijk stellen dat genoemd bedrijf GEEN filiaal van ons is en niet beschikt over onze jarenlange ervaring, kennis en know-how.CHIPTUNING - 26-03-2014

Op zoek naar een ECHTE TUNER?
Chiptuning GRATIS PROBEREN! 
Prijzen v.a. 225,-
Kijk op onze website bij “Projects”, en overtuig uzelf.
GRATIS PROBEREN!


NIEUWE WEBSITE - 26-03-2014

Omdat wij bezig zijn met een nieuwe website, zal deze site er niet meer up to date uitzien. Ons excuus hiervoor. Wij hopen dat onze nieuwe website binnenkort online komt.
Klik voor meer projects